Despre

Despre mine
Ma numesc Marian Buculei si sunt un programator din Bucuresti. Printre pasiunile mele si ale sotiei mele se numara gatitul, in special deserturile, si fotografia, asa ca ne-am gandit sa reunim aceste doua pasiuni in proiectul Retete de Colectie. Imi place sa gatesc destul de organizat si asta cred ca se reflecta in modul in care prezint retetele.

Despre retete
Retetele prezentate pe Retete de Colectie sunt inspirate din tot felul de surse. Spun inspirate pentru ca de obicei modific retetele astfel incat sa folosesc ingrediente sau tehnici care mi se par mai gustoase sau mai sanatoase, de exemplu nu prajesc in ulei, folosesc faina integrala, ciocolata neagra, zahar brun, etc. Retetele respecta in intregime ingredintele si pasii prezenetati, cel mult mai adaugam un mic decor pentru poze.

Despre imagini
Toate imaginile care apar pe paginile site-ului Retete de Colectie sunt facute de mine si de sotia mea cu putin timp inainte sa devoram preparatul fotografiat si nu folosim trucuri pentru a face preparatele sa fie mai fotogenice.