marți, 30 septembrie 2014

Pastrav la cuptor cu menta

Pastrav la cuptor cu menta - o reteta rapida si cu putine ingrediente, perfecta pentru o cina usoara. Servita langa un pahar de vin alb, aceasta reteta va va aduce cu siguranta laude pentru calitatile dumneavoastra de bucatar.


pastrav cuptor menta



Timp pregatire ingrediente: 10 min
Timp coacere: 20 min
Complexitate: scazuta
Portii: 2
Ustensile necesare: tava de cuptor, folie de aluminiu

Ingrediente pentru Pastrav la cuptor cu menta:
  • 2 pastravi eviscerati
  • o lamaie
  • cateva fire de menta proaspata
  • alte ierburi aromatice dupa gust
  • sare, piper

Pastrav la cuptor cu menta - preparare:
  1. Curatati bine pestii si inlaturati capul si coada.
  2. Asezati pastravii intr-o tava de cuptor.
  3. Taiati lamaia feli subtiri, puneti cate doua bucati de lamaie in fiecare peste.
  4. Asezati restul feliilor de lamaie, menta si celelalte ierburi aromatice pe langa peste.
  5. Condimentati cu sare si piper dupa gust.
  6. Adaugati in tava apa, cam doua pahare, acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati-o la cuptor pentru 20 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu